Kes või mis on Smartful Growth


SMARTFUL Growth OÜ on väikeettevõte, mis asutati aastal 2020, noore naisettevõtja ja HR valdkonna spetsialist, Helen Pärli poolt.

Ettevõte väärtustab oma tegevustes personaalsust, austust ja ausust, pakkudes klientidele teenuseid alates koolitustest kuni värbamise ja coachinguni. Lisaks leidub Smartful teenuste valikus veel palju põnevat, nagu näiteks arenguvestluste süsteemi juurutamine, töökeskkonna siseauditi koostamine või hoopis onboarding programmi loomine.

Kas teadsid, et Smartfulis töötatakse ainult neli päeva nädalas?

See on täiesti tõsi ning lisaks tasub veel mainida, et enamus tiimi teeb tööd kodukontorist. Milline innovaatilisus!

Kliendid peavad Smartfuli suurimaks eeliseks professionaalsust ning inimlikku lähenemist koostöö igal sammul. Mõned ettevõtte suurimatest koostööpartneritest on näiteks Tele2, TalTech, Äripäev, Monier ja DataCatering.

Teenuste ja koolituste pakkumisel on Smartful tiim alati valmis tulema kliendile vastu ja disainima olukorrapõhiselt parima lahenduse, eesmärgiga, et koostööst tekiks maksimaalne kasu nii ettevõttele kui ka töötajatele.

Allpool oleme ära toonud listi koolitustest ja teenustest, mida ettevõte pakub. Uudista ja tee tutvust, sest kunagi ei või teada, millal abi võib vaja minna!


KOOLITUSTE TEEMAD:


PAKUTAVAD TEENUSED:


Ettevõttega on võimalik lähemalt tutvuda ka kodulehel www.smartful.ee.

Sinu talendi partner – kõik vajalik ühelt usaldusväärselt partnerilt!